Voor wie?

Home / Voor wie?

Kindertandverzorging Limburg is een verwijspraktijk voor kinderen die angst hebben voor de tandarts of een langere behandeling nodig hebben. Wij bieden jeugdtandverzorging aan voor kinderen tot 18 jaar. Wij behandelen uitsluitend kinderen op verwijzing van uw eigen tandarts. Na het traject gaat uw kind weer terug naar zijn/haar eigen tandarts. Goed geregeld dus!

 

Peuters en kleuters
2 t/m 7 jaar

Wij laten uw kind spelenderwijs kennismaken met mondverzorging.

 

Het belang van een goede mondverzorging begint al in de peuter- en kleutertijd. Goed leren poetsen vormt – ook voor latere leeftijd – de basis. Gezonde voeding is daarnaast ook van essentieel belang.

 

Soms is een reguliere behandeling onmogelijk of onwenselijk. Dan kiest u bewust voor Kindertandverzorging Limburg.

 

Heeft uw kind bijvoorbeeld angst voor de tandartsstoel? Wilt u zelf ook dat er meer tijd vrijgemaakt kan worden om uw kind te behandelen? Wij zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke tandverzorging en zijn geheel gericht op de wensen en behoeften van het kind.

 

 

Schoolkinderen
7 t/m 10 jaar

Schoolkinderen worden zich steeds meer bewust van hun tanden en kiezen. Maar soms is een reguliere behandeling onmogelijk of onwenselijk. Dan kiest u bewust voor Kindertandverzorging Limburg.

 

Heeft uw kind bijvoorbeeld angst voor de tandartsstoel? Of wilt u zelf ook dat er meer tijd vrijgemaakt kan worden om uw kind te behandelen? Wij zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke tandverzorging en zijn geheel gericht op de wensen en behoeften van het kind.

 

 

Voor tieners
10 tot 18 jaar

Wij nemen de tijd!

Vanaf 10 tot 18 jaar kun je ook terecht bij Kindertandverzorging Limburg. Heb je angst voor de tandarts en stel je het bijvoorbeeld uit? Er is niets om je voor te schamen. Ieder mens is uniek en dat is goed ook. Maar we hebben wel één ding gemeen: een goede mondverzorging is erg belangrijk voor het onderhoud van je gebit, een lekkere adem en een mooie smile. Herken jij je hierin? En wil je ook langskomen voor een kennismakingsgesprek / behandeling? je mag een tijdelijke doorverwijzing vragen aan je behandelend tandarts. Samen met je tandarts kijken we vervolgens naar het uit te voeren behandelplan en nemen wij jou een tijdje onder onze hoede. Wedden dan het allemaal reuze meevalt?

 

Neem contact met ons op en klik hier.

 

Krijg je het voor de kiezen?
Kies dan bewust voor Kindertandverzorging Limburg