Het Team

Home / Het Team

Veronique van den Boorn

Kindertandverzorging met passie!

DSC_9038Veronique“Ik ben afgestudeerd in 2012 aan de hogeschool van Utrecht als mondhygiëniste. Tijdens mijn studie lag mijn specialisatie bij de kindertandverzorging. Als kindertandverzorgster ben ik meteen na mijn studie aan de slag gegaan.

 

Kinderen op een speelse manier kennis laten maken met tandheelkundige behandelingen (zodat ze al op jonge leeftijd leren dat angst niet altijd nodig is) is mijn passie en motivatie.

 

Alle voorkomende behandelingen, zoals periodieke gebitscontroles, vullingen, verwijderen van melkkiesjes en preventieve behandelingen zoals poets- en voedingsinstructies, sealen van blijvende kiezen en fluoridenbehandelingen voer ik uit bij kinderen tot 12 jaar. Bij jong volwassenen behandel ik kleine gaatjes en verzorg ik de voornamelijk de preventieve begeleiding voor een gezonde mond. De behandelingen die ik uitvoer verzorgen we altijd in samenwerking met tandarts G. van der Heijden, van het CBT Pergamijn Sittard  zodat er altijd onderling overleg kan plaatsvinden.”

 

 

Samenwerking CBT Sittard

Tandarts Gregor van der Heijden.

DSC_9158Gregor

Gregor van der Heijden: “Ik ben in 1996 afgestudeerd als tandarts. Tijdens mijn eigen opleiding in Nijmegen heb ik mij in mijn laatste studiejaar verdiept in bijzondere zorggroepen.

 

Na mijn studie heb ik de algemene praktijk gecombineerd met de bijzondere tandheelkunde. In de loop der jaren is de praktijk gegroeid van instellingstandarts naar tandarts bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Sittard (CBT Sittard).

 

Vorig jaar ben ik begonnen aan de opleiding tandarts gehandicapte zorg aan  de ACTA, (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam).”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Dorssers /mondhygiënist
“Mijn naam is Emma Dorssers en in juni 2017 studeer ik af als mondhygiënist aan de HAN in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik mij, door middel van de verdiepende minor ‘Jeugd en mondzorg’ en de onwijs leerzame stage bij Kindertandverzorging Limburg, meer gespecialiseerd in de gebitsproblematiek bij kinderen en de behandeling daarvan.
De doelgroep kinderen is een specifieke richting binnen de tandheelkunde die al vanaf het begin van de opleiding mijn bijzondere interesse heeft. Vanaf april zal ik werkzaam zijn bij kindertandverzorging Limburg, totdat ik ben afgestudeerd zal ik worden begeleid door de tandartsen Gregor van der Heijden en Joris Jessen.”